Fotograaf Keijenborg – Ronny Wormgoor Fotografie

Ronny Wormgoor Fotografie – Keijenborg

Ronny Wormgoor is allround fotograaf met specialisaties in de sportfotografie en natuurfotografie. Hij heeft zijn hele leven gefotografeerd, ook in het analoge tijdperk trok hij er regelmatig met de camera op uit.

In 2016 is Ronny begonnen met de opleiding tot fotograaf en heeft dus van zijn hobby zijn werk gemaakt. In 2018 is hij gestart als ondernemer.

Natuurfotograaf Bronckhorst

Ronny heeft een voorliefde voor natuurfotografie. Hij gaat vaak ’s ochtends vroeg op pad om de schitterende kleuren van de opkomende zon in de Bronckhorster natuur vast te leggen. Deze foto’s zijn uniek en heel mooi te gebruiken als wanddecoratie. Ronny heeft daar wel ideeën over.

“Haal de natuur naar binnen met een exclusieve foto voor aan de wand”. Zo creëer je een buitengewone sfeer in huis of op kantoor, een echte blikvanger!

Een collectie van zijn prachtige natuurfoto’s is op de website van ZZP Bronckhorst te zien.

Sportfotograaf

Daarnaast heeft Ronny een grote interesse in sport en daarom heeft hij zich naast natuur ook gespecialiseerd in sportfotografie. Met name de wielersport en motorsport hebben hierbij zijn aandacht vanwege de snelheid en de actie. Dat is wat hem boeit. Hij brengt in zijn foto’s de beweging in beeld en dan het liefst met de gezichten erbij. Hierin is prachtig de focus van de sporter af te lezen. De stijl van Ronny’s foto’s, de beweging, scherpte en de kleuren, zijn uniek.

Familieshoots

Verder kun je bij Ronny terecht voor familieshoots en foto’s voor bijvoorbeeld social media. En het liefst doet hij deze opnames op locatie in de buitenlucht met natuurlijk licht. Dat kan in je eigen tuin, maar ook weet Ronny de prachtigste fotogenieke plekken om een fotoshoot te houden.

Het leukst vindt Ronny aan zijn vak dat hij alles van begin tot het eind zelf in de hand heeft, hij laat zijn foto’s niet door anderen bewerken. De lichtinval vindt Ronny magisch, deze is nooit hetzelfde. Van één object kun je wel 10 verschillende foto’s maken alleen al door een andere lichtinval.

Alle foto’s die Ronny levert zijn uniek, hij doet niet aan massa.

Meer weten? Bezoek de website!

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Ronny Wormgoor Fotografie
Naam ondernemer: Ronny Wormgoor
Komt uit: Keijenborg
Tel. nr.: 06-23974794
E-mail: info@ronnywormgoorfotografie.nl
Website: www.ronnywormgoorfotografie.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *