Meer info ZZP Bronckhorst

ZZP Bronckhorst maakt het makkelijk om
zelfstandig ondernemers uit Bronckhorst en omstreken te vinden.

Jolanda Cornegoor, de kracht achter ZZP Bronckhorst

Op 1 november 2019 heb ik ZZP Zutphen van Berdi Hissink overgenomen. Zij is hiermee gestart in 2013 om zzp’ers een platform te geven waar zij elkaar kunnen vinden voor samenwerking, kennisoverdracht of werkopdrachten. Ik voel mij er thuis: ik kom uit een echt bouwnest met interesse voor alles wat met bouwen, verbouwen en interieur te maken heeft, ik heb jaren in de zorgsector gewerkt met verschillende coaches en therapeuten, ben als Vastgoedstylist geïnteresseerd in vastgoed en fotografie en als Virtueel Assistent ondersteun ik ondernemers met marketing en allerlei andere randzaken.

Jolanda Cornegoor

ZZP Bronckhorst is een mooi vervolg op ZZP Zutphen. Bij deze netwerken komt alles samen, waarbij ik het mooi vind om die bedrijfstakken samen te brengen. Ik hou niet van ‘moeten’, maar hoe leuk is het om iemand anders zonder veel moeite verder te kunnen helpen? Alleen al door te weten wat je voor elkaar kunt betekenen. Ondanks alle mooie online technieken is het elkaar ‘live’ kennen toch de beste basis voor vertrouwen. Vertrouwen om bij elkaar te kopen, elkaar een dienst te verlenen of te gunnen, of elkaar vrijblijvend te helpen. Uiteindelijk lopen we als eenpitters vaak tegen dezelfde dingen aan. Zelfstandig ondernemen hoef je niet alleen te doen!

Naast de netwerken en platforms ZZP Bronckhorst en ZZP Zutphen werk ik ook als Virtueel Assistent (online business support) en Vastgoedstylist onder de naam Alvast Goed! Vastgoedstyling & VA Support.

Samen vooruit!

Jolanda Cornegoor | Aanjager ZZP Bronckhorst 
06-83919365
j.cornegoor@zzpbronckhorst.nl

virtueel-assistent-zzp-bronckhorst
Linked In
 

 

 


ZZP Borrel per branche-groep

ZZP Borrel Zutphen
Klik hier voor meer info

Alleen voor leden.
De ZZP Borrels worden per branche-groep georganiseerd zodat kennisoverdracht en werkontmoeting plaatsvindt. De frequentie is naargelang leden die zich opgeven om een borrel bij hen te organiseren.

 


Kennismaak Avonden
4 keer per jaar

Kennismaak Avonden
Klik hier voor meer info

Kennismaken en kennis delen. Wisselende locatie. 
Met interessante presentatie of workshop.
4 keer per jaar; februari, mei, september en november.
Zonder extra kosten voor leden en ZZP Supporters.
Niet-leden betalen € 20,- excl. btw per avond.