ZZP Flexplekken

Flexplekken in Bronckhorst en omgeving

hier-achterhoek-flexplekken-zzp-bronckhorstHIER Achterhoek Zelhem

HIER Achterhoek voelt vertrouwd & comfortabel.
HIER kun je jezelf zijn.
HIER kun je samen mooie doelen nastreven.
HIER voel je je thuis!

 

Het doel van HIER Achterhoek is om mensen samen te brengen. 

Een locatie waar je samen kunt praten in één van de spreekkamers, waar je gezamenlijk activiteiten kunt organiseren in de zaal of waar je kunt werken op één van de gemoedelijke flexplekken.

Flexwerkplekken
Leuke en gezellig ingerichte werkplekken waar niet alleen efficiënt maar ook gemoedelijk gewerkt kan worden. Een flexplek; maar dan alleen zoals dat bij HIER Achterhoek kan.

Spreekkamers
Wil je juist meer privacy of wil je klanten ontvangen, dan zijn onze spreekkamers perfect. Efficiënte spreekkamers geschikt voor groepen van 2 tot 8 personen.

Zaal
De zaal van HIER Achterhoek leent zicht uitstekend voor vergaderingen, seminars, bijeenkomsten tot een groep van wel 40 personen!

Workshops
Bij HIER Achterhoek ben je prima op z’n plek om workshops te organiseren. Naast de goede faciliteiten profiteer je ook van gratis publiciteit. Wij promoten namelijk gratis jouw workshops!

Bij HIER Achterhoek is er plek voor iedereen!

HIER Achterhoek
Palmberg 18
7021 DJ  Zelhem
www.hierachterhoek.nl


Flox Ondernemershuis Doetinchem

Flox is het Achterhoekse ondernemerscentrum waar professionals samen (flex)werken in een open, positieve en professionele sfeer.

We helpen elkaar in business, delen kennis en leren van elkaar.

Door onze verbindende manier van samenwerken zijn we een dienstverlenend collectief met oplossingen voor bedrijven op het gebied van werk- en organisatievraagstukken.

Voor iedere uitdaging en opdracht binnen het regionale bedrijfsleven staan onze professionals (of een samengesteld team) klaar om de juiste kwalitatieve en adequate oplossingen te bieden.

Flox Werk- en Organisatie Oplossingen
Koopmanslaan 31 07
7005 BK  Doetinchem
www.floxondernemershuis.nl


 

 

Verhuur je werkplekken aan zzp’ers / ondernemers uit Bronckhorst of omgeving? Zoals een coachruimte, werkplaats of kantoor? Plaats de flexplek / werkplek voor zzp’ers op de site van ZZP Bronckhorst! Voor € 20,- excl. btw per jaar een actuele vermelding met een groot bereik. Eerste jaar gratis.

 
FLEXPLEK PLAATSEN