Kennismaak Avonden

Kennismaak Avonden ZZP Bronckhorst

 

 

 

Kennismaken en kennis delen.
De Kennismaak Avonden worden op wisselende locaties door ZZP Bronckhorst georganiseerd.
Voor zzp’ers: leden en niet-leden.
Dit in het kader van ontmoeten, kennismaken, kennis uitwisselen en netwerken.

Toegang voor GO en PRO leden en ZZP Supporters is gratis.
Anderen betalen € 20,- excl. btw per keer.
Bij niet-leden wordt de  € 20,- verrekend met het gekozen lidmaatschap pakket wanneer zij besluiten lid te worden.

De eerstvolgende Kennismaak Avond is op woensdag 10 april a.s. bij edesmederij De Gouden Veer aan de Braamkamp in Zutphen.
Kom je ook? Meld je snel aan want er zijn een beperkt aantal plaatsen, maar uiterlijk maandag 8 april. Deelname alleen na opgave.

Voor meer informatie en opgave:

EERSTVOLGENDE KENNISMAAK AVOND 
 

Wat kan ik verwachten?

Tijdens de Kennismaak Avonden wordt op een
ongedwongen manier kennis gemaakt en kennis gedeeld. 
Zie de foto hiernaast, deze geeft een goede indruk.

Als er een klik is en je spreekt dezelfde taal, kan er iets moois ontstaan. Gebaseerd op je zakelijke intuïtie. Er wordt niet ge-speed-date of gepitcht. 
Daarnaast kun je goed gebruik maken van mijn kennis van alle leden als je iets zoekt of wilt, ik weet van iedereen wat hij/zij doet! Wanneer ingepland geven we de aandacht aan een presentatie of workshop van een lid of een gastspreker.

Ik houd tijdens de avond zoveel mogelijk bij wie wat zoekt en stel de mensen die elkaar goed vooruit kunnen helpen aan elkaar voor. 

Bij het GO en PRO lidmaatschap pakket is toegang tot de Kennismaak Avonden inclusief consumpties inbegrepen in de prijs.

LID WORDEN ZZP BRONCKHORST
 

De locatie / ZZP Supporters

Bedrijven uit gemeente Bronckhorst kunnen zich opgeven om een Kennismaak Avond bij hen op de bedrijfslocatie te laten plaatsvinden. De enige eisen zijn dat er voldoende ruimte is en dat de catering van de avond (goed) wordt verzorgd. Maar dat is natuurlijk een uitgelezen kans om je van je beste organisatorische kant te laten zien en een goede indruk te maken.
Je wordt hiermee 1 jaar ZZP Supporter.  Het logo, meer info en een link naar de website komt op de drukbezochte homepagina van ZZP Bronckhorst te staan. Ook is de ZZP Supporter een jaar lang welkom op andere Kennismaak Avonden. Zo worden de contacten warm gehouden wat mooie lokale samenwerkingen oplevert.

ZZP Supporter worden kan ook middels een financiële bijdrage. 

ZZP SUPPORTERS

Kennismaak Avond 16 mei 2022 bij Luijendijk Hoveniers

Luijendijk Hoveniers aan de Vordenseweg in Warnsveld sponsorde de Kennismaak Avond van 16 mei 2022 en is daarmee ZZP Supporter.

De opkomst was goed met ook enkele nieuwe leden. Na een gezellige ontvangst in de stijlvolle kantine van het bedrijf met koffie in een uitgebreid assortiment en wat lekkers erbij, waren er drie presentaties.

Pieter Tomesen is ondernemersconsulent bij de Gemeente Zutphen en gaf uitleg over de mogelijkheden die de gemeente biedt om ondernemers te ondersteunen.

Roel ter Weele van Planners van Waarde, gaf een korte bedrijfspresentatie over financiële planning en hulp bij scheiding.

Daarna was het woord aan de eigenaren van Luijendijk Hoveniers, Marcel Blom en Robert Wijnhoven. Zij hielden een mooi verhaal over de historie, groei, klantenwerving, manier van werken en dienstverlening van het bedrijf. Het verrassende aanbod van hun nieuwe product ‘natuurzwembaden en zwemvijvers’ lokte veel reacties uit. Vervolgens kregen we een rondleiding door het prachtige gerestaureerde pand, de nieuwe loods en over het terrein.

Daarna werd er nog geruime tijd nagepraat en geborreld. Al met al een heel geslaagde informatieve en gezellige bijeenkomst!


Kennismaak Ochtend 30 maart 2022 bij Inspiratie Ontbijt Achterhoek

Inspiratie Ontbijt Achterhoek sponsorde de Kennismaak Ochtend van 30 maart 2022 en is daarmee ZZP Supporter.

De wekker stond vroeg op deze woensdag! De eerste bijeenkomst weer na coronatijd.

Ronald Treijtel gaf een presentatie over de opzet van netwerkorganisatie Inspiratie Ontbijt Achterhoek. Hij organiseert op verschillende locaties in de Achterhoek tweewekelijkse bijeenkomsten op de vroege ochtend om ondernemers en zelfstandig professionals met elkaar te verbinden. Tijdens een heerlijk en uitgebreid ontbijt bij Restaurant De Pauw in Warnsveld werd er met elkaar kennis gemaakt en kennis gedeeld.

Julia van Ditshuizen, lid van ZZP Bronckhorst, gaf een presentatie over haar bedrijf. Julia is financieel coach voor zzp’ers. Daarnaast optimaliseert ze het “van klant naar cash” proces (waaronder debiteurenbeheer) voor mkb-ondernemers. Julia liet ons zien hoe je financiële rust en een gezonde cashflow creëert.

Al met al een heel gezellige en inspirerende ochtend!


Kennismaak Avond 21 september 2021 bij HIER Achterhoek

HIER Achterhoek uit Zelhem sponsorde de Kennismaak Avond van 21 september 2021 en is daarmee ZZP Supporter.

Deze eerste live bijeenkomst van ZZP Bronckhorst werd geopend door Jolanda, die een presentatie gaf over haar bedrijf en (het ontstaan van) ZZP Bronckhorst. De leden waren goed vertegenwoordigd en ook waren er een aantal belangstellende niet-leden.

Daarna was het woord aan Jeroen en Chantal van HIER Achterhoek.  Om beurten vertelden zij over het ontstaan van HIER Achterhoek. Het doel is om mensen samen te brengen. Zij willen hiermee een plek creëren waar iedereen welkom is om van hun ruimtes gebruik te maken. Een locatie waar je samen kunt praten in één van de spreekkamers, waar je gezamenlijk activiteiten kunt organiseren in de zaal of waar je kunt werken op één van de gemoedelijke flexplekken.  Later op de avond was er gelegenheid om deze mooie ruimtes te bekijken op de begane grond en op de eerste verdieping.

Vincent van The Vincent Productions nam ons vervolgens mee in een ludieke quiz waarbij alle aanwezigen werden voorgesteld. Daarnaast waren er pittige vragen over de Achterhoek, algemene muziekvragen en vragen over ZZP Bronckhorst (wie goed opgelet had tijdens de presentatie, had een streepje voor!). Uiteindelijke winnaar werd Leo Teunissen.

Er werd heel wat afgelachen, het was super gezellig en er werd dan ook nog lang nageborreld!


Kennismaak Avond 22 maart 2021 met Veronique Prins

Tijdens de online Kennismaak Avond op 22 maart 2021 was Veronique Prins van Je Zaak voor Elkaar gastspreker en daarmee ZZP Supporter.

Wegens corona was het ook ditmaal een online meeting. We begonnen met een voorstelronde, leuk om elkaar eindelijk weer eens te zien! Er waren ook nieuwe gezichten.

Daarna was het de beurt aan Veronique Prins van Je Zaak voor Elkaar. Veronique is dé Kick Ass Businesscoach van Nederland! Ze staat op de grote podia van Nederland en geeft online trainingsdagen aan honderden tegelijk.  Maar deze avond was ze te gast bij ons! 

Veronique bewees dat een online bijeenkomst ook heel waardevol kan zijn! Wat een enthousiasme, wat een kennis en wat een gedrevenheid! Voor een aantal was het misschien een tikkie confronterend, maar het bleek maar weer dat daar waar ons ongemak zit, onze vrees of misschien wel angst, datgene waarvoor wij altijd onze excuses vinden, dat juist daar onze groei zit. Eat that frog! Of, zoals Veronique dat zegt: luier aan en gaan!

Veronique is auteur van het boek ‘De Kick Ass code voor Succesvol ondernemen’ en deze avond verlootte ze twee exemplaren van dit boek onder de deelnemers. 

Het was een bijzonder inspirerende avond!


Kennismaak Avond 26 mei 2020 Laposta

 
logo-laposta-kennismaak-avond-zzpzutphen

Laposta, het nieuwsbriefsysteem uit Zutphen, sponsorde de Kennismaak Avond op 26 mei 2020 en werd daarmee 1 jaar  ZZP Supporter. Daarna ZZP Supporter gebleven met de financiële bijdrage!

Een bijzondere avond! I.v.m. corona was het ditmaal digitaal. Dus iedereen moest het thuis gezellig maken achter zijn of haar eigen laptop 😉. We begonnen met een voorstelronde. Leuk om bekenden weer te zien, maar ook veel nieuwe gezichten!

Eigenaar Stijn van Ree en zijn zoon Sem gaven een presentatie en beantwoordden vele vragen. Uit de presentatie bleek maar weer eens hoe overzichtelijk en uitgebreid Laposta is. En, heel fijn, volledig in het Nederlands en tot 2000 relaties gratis!

Al met al een hele interessante avond.


Kennismaak Avond ZZP Zutphen 20 november 2019 bij Het Emerhuys

kantoorpand zzp flexplek Zutphen 

 

Het Emerhuys in Zutphen sponsorde de Kennismaak Avond op 20 november 2019.

In deze eerste Kennismaak Avond onder leiding van Jolanda vertelde zij haar plannen met ZZP Zutphen en haar ideeën hoe we elkaar kunnen versterken. In een  ludieke quiz werden vragen gesteld over de website en de leden, om te zien hoeveel we eigenlijk van elkaar en ZZP Zutphen weten. Hilariteit alom!

Roel ter Weele gaf een presentatie over zijn bedrijf RTW Financiële planning en een rondleiding door Het Emerhuys.

Al met al een heel geslaagde avond!


Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen, je kunt me altijd bellen of mailen.
Telefoon: 06-83919365
E-mail: j.cornegoor@zzpbronckhorst.nl
Aan de leden; benader me ook wanneer je een bedrijf als tip wilt opgeven om een Kennismaak Avond bij te organiseren omdat je het een interessant bedrijf vindt bijvoorbeeld! Dan ga ik mijn best doen om dat te regelen. 🙂