Kennismaak Avonden

Kennismaak Avonden ZZP Bronckhorst

Kennismaken en kennis delen.
De Kennismaak Avonden worden een aantal keren per jaar op wisselende locaties door ZZP Bronckhorst georganiseerd.
Voor zzp’ers: leden en niet-leden.
Dit in het kader van ontmoeten, kennismaken, kennis uitwisselen en netwerken.

Toegang voor GO en PRO leden en ZZP Supporters is gratis.
Anderen betalen € 20,- excl. btw per keer.
Bij niet-leden wordt de € 20,- verrekend met het gekozen lidmaatschap pakket  wanneer zij besluiten lid te worden.

De eerste live Kennismaak Avond van ZZP Bronckhorst van afgelopen najaar is wegens de coronamaatregelen helaas geannuleerd. Wel was er op 22 maart jl. een online bijeenkomst.

Het is nog niet bekend wanneer de eerstvolgende Kennismaak Avond  kan plaatsvinden. Deze is gepland bij Christine van Rooijen Fotografie. Lees voor meer informatie en aanmelden: 

Eerstvolgende Kennismaak Avond

 


Wat kan ik verwachten?

zzpbronckhorst-kennismaak-avondenTijdens de Kennismaak Avonden wordt op een
ongedwongen manier kennis gemaakt en kennis gedeeld. 
Zie de foto hiernaast, deze geeft een goede indruk.

Als er een klik is en je spreekt dezelfde taal, kan er iets moois ontstaan. Gebaseerd op je zakelijke intuïtie. Er wordt niet ge-speed-date of gepitcht. 
Daarnaast kun je goed gebruik maken van mijn kennis van alle leden als je iets zoekt of wilt, ik weet van iedereen wat hij/zij doet! Wanneer ingepland geven we de aandacht aan een presentatie of workshop van een lid of een gastspreker.

Ik houd tijdens de avond zoveel mogelijk bij wie wat zoekt en stel de mensen die elkaar goed vooruit kunnen helpen aan elkaar voor. 

Bij het GO en PRO lidmaatschap pakket is toegang tot de Kennismaak Avonden inclusief consumpties inbegrepen in de prijs.

LID WORDEN ZZP BRONCKHORST

 


De locatie / ZZP Supporters

Bedrijven uit Bronckhorst e.o. kunnen zich opgeven om een Kennismaak Avond bij hen op de bedrijfslocatie te laten plaatsvinden. De enige eisen zijn dat er voldoende ruimte is en dat de catering van de avond (goed) wordt verzorgd. Maar dat is natuurlijk een uitgelezen kans om je van je beste organisatorische kant te laten zien en een goede indruk te maken.
Je wordt hiermee 1 jaar ZZP Supporter.  Het logo, meer info en een link naar de website komt op de drukbezochte home-pagina van ZZP Bronckhorst te staan. Ook is de ZZP Supporter een jaar lang welkom op andere Kennismaak Avonden. Zo worden de contacten warm gehouden wat mooie lokale samenwerkingen oplevert.

ZZP Supporter worden kan ook middels een financiële bijdrage. 

ZZP SUPPORTERS

 


Kennismaak Avond ZZP Zutphen 14 juli 2021 bij Christine van Rooijen Fotografie

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Christine van Rooijen Fotografie sponsorde op 14 juli de eerste live bijeenkomst van de Kennismaak Avonden in coronatijd en is daarmee 1 jaar ZZP Supporter.

Christine heeft een fotostudio aan de Stationsstraat in Zutphen, waar wij van harte welkom waren op deze Kennismaak Avond. Na een voorstelronde gaf Christine haar presentatie. Zij is gespecialiseerd in bedrijfsfotografie en  vertelde ons hoe zij bedrijven een eigen gezicht geeft.

Daarna was het woord aan Mhura de Hoog van Aquarian Lighthouse. Mhura houdt zich bezig met levensvragen. Ze biedt verschillende programma’s aan op haar camping Domein Groot Besselink in Almen. Mhura nam ons mee in haar verhaal hoe je in het ondernemerschap ook groeit als mens. 

De heerlijke hapjes en drankjes werden verzorgd door Esther Vermeulen van Esther’s Terras op camping Domein Groot Besselink.

Het was fijn iedereen (weer) live te zien en te spreken! Er zijn mooie contacten gelegd.


Kennismaak Avond 22 maart 2021 met Veronique Prins

Tijdens de online Kennismaak Avond van ZZP Zutphen-Bronckhorst op 22 maart was Veronique Prins van Je Zaak voor Elkaar gastspreker en daarmee is zij 1 jaar ZZP Supporter.

Wegens corona was het ook ditmaal een online meeting. We begonnen met een voorstelronde, leuk om elkaar eindelijk weer eens te zien! Er waren ook nieuwe gezichten.

Daarna was het de beurt aan Veronique Prins van Je Zaak voor Elkaar. Veronique is dé Kick Ass Businesscoach van Nederland! Ze staat op de grote podia van Nederland en geeft online trainingsdagen aan honderden tegelijk.  Maar deze avond was ze te gast bij ons! 

Veronique bewees dat een online bijeenkomst ook heel waardevol kan zijn! Wat een enthousiasme, wat een kennis en wat een gedrevenheid! Voor een aantal was het misschien een tikkie confronterend, maar het bleek maar weer dat daar waar ons ongemak zit, onze vrees of misschien wel angst, datgene waarvoor wij altijd onze excuses vinden, dat juist daar onze groei zit. Eat that frog! Of, zoals Veronique dat zegt: luier aan en gaan!

Veronique is auteur van het boek ‘De Kick Ass code voor Succesvol ondernemen’ en deze avond verlootte ze twee exemplaren van dit boek onder de deelnemers. 

Het was een bijzonder inspirerende avond!


Kennismaak Avond 26 mei 2020 Laposta

 
logo-laposta-kennismaak-avond-zzpzutphen

Laposta, het nieuwsbriefsysteem uit Zutphen, sponsorde de Kennismaak Avond van op 26 mei 2020 en is daarmee 1 jaar ZZP Supporter.

Een bijzondere avond! I.v.m. corona was het ditmaal digitaal. Dus iedereen moest het thuis gezellig maken achter zijn of haar eigen laptop 😉. We begonnen met een voorstelronde. Leuk om bekenden weer te zien, maar ook veel nieuwe gezichten!

Eigenaar Stijn van Ree en zijn zoon Sem gaven een presentatie en beantwoordden vele vragen. Uit de presentatie bleek maar weer eens hoe overzichtelijk en uitgebreid Laposta is. En, heel fijn, volledig in het Nederlands en tot 2000 relaties gratis!

Al met al een hele interessante avond.


Kennismaak Avond  ZZP Zutphen 17 februari 2020 bij meesterlijk werkt.

 

The coworking company meesterlijk werkt. in Voorst sponsorde de Kennismaak Avond van ZZP Zutphen op 17 februari 2020 en is daarmee 1 jaar ZZP Supporter.

Op deze prachtige locatie vertelde Eva Liem over de mogelijkheden van de verschillende ruimtes die het biedt voor samenwerken, flexwerken, vergaderingen of bijeenkomsten.  We kregen een rondleiding waarbij we zelfs een prachtige kapel konden bezichtigen.

Arjan Cornelissen  (lid van ZZP Zutphen en ZZP Bronckhorst) en gaf enthousiast een interactieve presentatie over de gevaren van koolmonoxide. De meesten weten wel dat dit een sluipmoordenaar is, maar er kwamen toch nog verrassende zaken naar voren die goed zijn om weer even bij stil te staan.

Peter Lokhorst, manager van ROC Aventus gaf een presentatie over samenwerking onderwijs en arbeidsmarkt. Hij legde mogelijkheden uit die ook voor zzp’ers heel interessant kunnen zijn.

Er werd nog lang gezellig nageborreld!


Kennismaak Avond ZZP Zutphen 20 november 2019 bij Het Emerhuys

kantoorpand zzp flexplek Zutphen 

 

Het Emerhuys in Zutphen sponsorde de Kennismaak Avond op 20 november 2019 en was daarmee 1 jaar ZZP Supporter.

In deze eerste Kennismaak Avond onder leiding van Jolanda vertelde zij haar plannen met ZZP Zutphen en haar ideeën hoe we elkaar kunnen versterken. In een  ludieke quiz werden vragen gesteld over de website en de leden, om te zien hoeveel we eigenlijk van elkaar en ZZP Zutphen weten. Hilariteit alom!

Roel ter Weele (lid van ZZP Zutphen en ZZP Bronckhorst) gaf een presentatie over zijn bedrijf RTW Financiële planning en een rondleiding door Het Emerhuys.

Al met al een heel geslaagde avond!


Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen, je kunt me altijd bellen of mailen.
Telefoon: 06-83919365
E-mail: j.cornegoor@zzpbronckhorst.nl
Aan de leden; benader me ook wanneer je een bedrijf als tip wilt opgeven om een Kennismaak Avond bij te organiseren omdat je het een interessant bedrijf vindt bijvoorbeeld! Dan ga ik mijn best doen om dat te regelen. 🙂