Entertainer – quizmaster Hengelo

The Vincent Productions – Entertainer Hengelo

Vincent Versteegen is entertainer in hart en nieren. Als quizmaster zorgt hij voor een leuke tijd met veel amusement en (on)zin tijdens een familiefeest of bedrijfsuitje.

Tijdens de lerarenopleiding had hij al een bijbaantje bij een evenementenbureau, daar is hij na zijn studie fulltime aan de slag gegaan. Dit leidde in 2010 tot het zelfstandig ondernemerschap met The Vincent Productions.

Quizzen en shows

The Vincent Productions is gespecialiseerd in quizzen. Of je nu voor een personeelsavond, een vriendengroep, buurtvereniging, sportclub of een ander gezelschap een gezellige avond zoekt, Vincent heeft altijd een leuke en passende quiz voor je. Zo heeft hij o.a. de Pubquiz in vele variaties, Ik Hou Van Holland, Ik Hou Van De Achterhoek, de Voetbalquiz of een Moordspel. Speciaal voor de muziekliefhebbers is er de Muziekquiz. Het is zelfs mogelijk quizzen aan de passen naar jouw wensen.

101% Entertainment met een vleugje (on)zin

Mensen vermaken, dat vindt Vincent het leukste aan zijn vak. Hij wil mensen graag een leuke avond bezorgen. Daarbij speelt hij in op wat er in de zaal gebeurt, interactie vindt hij heel belangrijk. Zijn quizzen zijn niet alleen heel vermakelijk, maar ook nog eens heel leerzaam. Zijn lerarenopleiding is dus niet helemaal voor niets geweest 😉.

Entertainment voor elk feest

De vele extra’s, zijn enthousiasme, het onverwachte, de zin en de onzin, maken dat The Vincent uniek is in zijn branche. Hij is te boeken om veel verschillende soorten evenementen luister bij te zetten:

  • Bedrijfsfeesten
  • Familiefeesten
  • Personeelsavonden
  • Jubilea
  • Sarah- of Abrahamfeesten
  • Buurtfeesten
  • Vriendenbijeenkomsten
  • Sportclubs
  • Vakantieparken
  • Campings

Wil je een speciale avond nog bijzonderder maken? Dan is The Vincent de man!

Online pubquiz

In deze coronatijd organiseert Vincent regelmatig online pubquizzen. De ene keer is dit een algemene quiz, een andere keer een muzikale pubquiz. Hij zet zich iedere keer weer in om er wat bijzonders van te maken voor een spannende en gezellige avond, een race tegen de klok. Doe hem een e-mail en krijg de uitnodigingen wanneer er weer een nieuwe quiz is!

 

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: The Vincent Productions
Naam ondernemer: Vincent Versteegen
Komt uit: Hengelo Gld
Tel. nr.: 06-45576647
E-mail: info@thevincent.nl
Website: www.thevincent.nl

Social media:

Facebook ZutphenLinked In

 

 

 

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *