Camperverhuur Bronckhorst

Camperverhuur Bronckhorst

Erik de Greef van Mijncamperhuren.nl biedt vanuit Hengelo Gld – Bronckhorst een totaalpakket aan service voor camper huren in de Achterhoek.

Een uitgebreide rondleiding langs alle modellen, volledig uitgeruste campers, de mogelijkheid tot een volgen van een rijvaardigheidstraining, een uitgekiend online boekingssysteem en instructievideo’s, maken van een camperreis met Mijncamperhuren.nl een onvergetelijke ervaring.

Mijncamperhuren.nl

Wie een caravan heeft, maakt een lange rit naar een mooie, vaak gereserveerde plek en staat daar een paar weken. Maar wie een camper heeft, pakt in en vertrekt, rijdt een paar uurtjes, gaat staan op een leuke plek en vertrekt na een dag of drie genieten van de omgeving.

Op Mijncamperhuren.nl zijn verschillende modellen campers te boeken. Wie een camper wil huren, wordt uitgenodigd in de showroom. Daar worden na ontvangst met koffie, de campers uitgebreid bekeken. De campers zijn zo volledig mogelijk uitgerust. Er is bestek en er zijn tuinstoelen bijvoorbeeld. Huurders hoeven bij wijze van spreken alleen hun kleren mee te nemen.

Rijvaardigheidstraining camper

Wie een camper huurt, krijgt de mogelijkheid om een rijvaardigheidstraining te volgen. Deze dient meerdere doelen. Je mag met rijbewijs B zo in een camper 3500 kg gaan rijden. Door de training wordt de angst om met een camper te rijden verminderd. Daarnaast leer je de camper beter kennen en is er minder snel schade. Na een uurtje theorietraining met enkele tips, gaan we praktijktrainingen doen, zoals slalommen, hellingproef, op de bokken rijden, bochtje achteruit, etc.

bronckhorst-campers-zzpbronckhorstBronckhorst Campers

Naast camperverhuur houdt Erik zich ook bezig met camperverkoop. Dit doet hij onder de naam Bronckhorst Campers. Op die website staan regelmatig modellen van met name buscampers te koop.

Uit de hand gelopen hobby

Mijncamperhuren.nl is zo’n vier jaar geleden ontstaan als een uit de hand gelopen hobby. Maar erg leuk, volgens Erik. Hij krijgt energie van de mooie verhalen waar de vakantiegangers mee terugkomen. Zo kwamen tijdens dit interview klanten enthousiast terug van een verre vakantiebestemming.

Als functioneel applicatiebeheerder van de lokale overheid kent Erik zijn vak en is er energie gestoken in het maken van een website en een online ‘Zoek en Boek’ systeem voor zijn bedrijf. Hiermee is Mijncamperhuren.nl verder geprofessionaliseerd.

Contactgegevens:

Bedrijfsnamen: Mijncamperhuren.nl en Bronckhorst Campers
Naam ondernemer: Erik de Greef
Showroom: Wichmondseweg 23a, 7255 KX Hengelo Gld
Tel. nr.: 06-10846644
E-mail: info@bronckhorstcampers.nl
Website: www.mijncamperhuren.nl  en www.bronckhorstcampers.nl

 

Social media:

Facebook ZutphenLinked In

 

 

 

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *