Levenscoachpraktijk Bewust Monique – Hengelo

Levenscoachpraktijk Hengelo

Monique Nieuwenhuis uit Hengelo Gld van Levenscoachpraktijk Bewust Monique kan je helpen als je, als 40 plus vrouw zijnde, de grip op jezelf en je loopbaan begint kwijt te raken. Als je merkt dat mentale, fysieke en emotionele klachten toenemen en je energie als het ware weglekt. Zij helpt en ondersteunt jou om de dilemma’s los te laten waar je geen grip op hebt, zodat je de regie over jouw leven en loopbaan weer terug kunt krijgen.

Levens- en loopbaancoach Bronckhorst

Als (holistisch) levens- en loopbaancoach is het Moniques passie om vrouwen in de overgang in beweging te zetten en te transformeren op fysiek, mentaal en energetisch niveau, als ze vastlopen in hun werk én in hun hoofd, door onbegrepen stress- en angstklachten. Ze helpt je weer in verbinding te komen met je innerlijke kompas en je hormonale uitdagingen het hoofd te bieden. Met als resultaat dat het weer gaat stromen op alle niveaus. Je staat weer in je kracht en hebt weer controle over je eigen loopbaankoers. Zonder dat je rekening hoeft te houden met o.a. die vervelende moodswings of opvliegers.

Zij helpt jou graag wanneer je tegen de volgende punten aanloopt:

 • Je fysieke en mentale klachten nemen steeds meer toe
 • Je hebt het gevoel je baan niet meer aan te kunnen, maar je gaat gewoon door, want opgeven is geen optie
 • Je bent al van de ene specialist naar de andere gegaan maar je komt niet van je klachten af
 • Je bent altijd maar moe, voelt je futloos, alle energie stroomt weg
 • Je hoofd lijkt een al watten, je kan dingen niet meer goed vasthouden en onthouden
 • Je moet op je tenen lopen om je maar te blijven te bewijzen
 • Je voelt je onrustig en opgejaagd
 • Je krijgt steeds meer last van opvliegers
 • Je voelt continue frustraties en irritaties en hebt last van moodswings
 • Je doet alles op ratio en luistert niet (meer) naar je gevoel
 • Je loopt voor jouw gevoel tegen een burnout aan

Monique helpt jou verder met een persoonlijke aanpak en oprechte aandacht. Samen kijken we naar wie je daadwerkelijk bent, naar de persoon wie jij wilt wezen, wat je wil met jouw leven en waar jouw passie en talenten liggen en hoe we jouw droombaan binnen handbereik kunnen krijgen.

Brede ervaring als loopbaan-/reïntegratie coach

Monique heeft een brede rugzak aan levens- en werkervaring op het vlak van loopbaancoaching en reïntegratiecoaching. Met als achtergrond de opleiding HBO Personeel & Arbeid. Daarnaast is ze Master NLP Life coach, Regenesis Therapeut, is ze Noloc loopbaanprofessional en heeft ze ervaring als Wandelcoach en deskundigheid op het gebied van hormonen. Hierdoor kan ze een integraal traject op maat aanbieden.

Levenscoachpraktijk Bewust Monique

In haar praktijk Bewust Monique komt alle kennis en ervaring heel mooi samen. Daarbij mensen echt vooruit kunnen helpen, handvatten kunnen geven waarmee ze verder kunnen, vindt Monique het leukst aan haar vak. Ze heeft een brede kijk op de problemen waarin mensen vastlopen en kan, naar gelang de persoon in kwestie, haar begeleiding hier op maat aanpassen. Van die vrijheid om op haar eigen manier te kunnen werken, geniet ze enorm.

Bewust Monique: Bewust loslaten van dillema’s waar je geen grip op hebt!

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Levenscoachpraktijk Bewust Monique
Naam ondernemer: Monique Nieuwenhuis
Komt uit: Hengelo Gld
Tel. nr.: 06-40477968
E-mail: info@bewustmonique.nl
Website: www.bewustmonique.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *