AKSP – René Schuurman – Boekhouder Zutphen

Boekhouder Zutphen – Bronckhorst

Als boekhouder in Zutphen is René sinds 2007 werkzaam. Voordat hij koos voor het zelfstandig ondernemerschap heeft hij diverse financiële managementfuncties vervuld. Zijn laatst genoten functie was als financieel directeur.

Vanuit zijn kantoor-aan-huis is hij gestart met zijn administratie- en advieskantoor AKSP. Sinds november 2015 heeft René zijn kantoor in het Ondernemerscentrum aan de Zonnehorst in Zutphen, waar hij als boekhouder zzp’ers uit Zutphen, Bronckhorst en omstreken bedient.

In 2021 is Channa Peters het team komen versterken en werken René en Channa samen in de maatschap Administratiekantoor Schuurman & Peters, kortweg AKSP.

De boekhouding van de zzp’er ontzorgen

Door de ruime ervaring in zijn vak en een groot netwerk kan hij zijn klanten volledig ontzorgen op het gebied van financiële dienstverlening. Hieronder valt het inrichten van de administratie, het opstellen en indienen van de inkomstenbelasting en het verzorgen van de aangifte omzetbelasting.

Deze ondersteuning op gebied van administratie en boekhouding is voor de (startende) zzp’er vol vragen ideaal. Een goede administratie die inzichtelijk is en jou als zzp’er de juiste informatie verstrekt is de basis, en die basis kan René voor je verzorgen. Maar het draait ook om samenwerken. Coaching, gevraagd en ongevraagd belastingadvies, sparren, want dat is wat de zzp’er nodig heeft en dat kan René geven!

Administratie diensten Zutphen – Bronckhorst

Bij René heb je de vrijheid om keuzes te maken in de administratie diensten. Van een volledige uitbesteding van jouw papieren administratie tot aan het grotendeels zelf voeren van de administratie binnen een digitale omgeving, waarbij René bijvoorbeeld voor de juiste fiscale aangiftes zal zorgen. De keuze is aan jou! Bij jouw wensen op gebied van ondersteuning en advies in de administratie en boekhouding ontvang je een heldere prijsopgave.

Aan medeleden van ZZP Bronckhorst verstrekt René korting!

Administratiekantoor Zutphen – Bronckhorst

Het administratiekantoor van boekhouder René Schuurman / AKSP is sinds november 2015 gevestigd in het Ondernemerscentrum Zutphen aan de Zonnehorst 5. Een Ondernemerscentrum waar het bruist van de activiteiten. 

René werkt niet met de stopwatch in de hand, dus geen verrassingen achteraf.

 

Nieuwsgierig geworden naar de diensten van René? Hij nodigt je graag uit om vrijblijvend met hem in gesprek te gaan om te onderzoeken wat hij voor jou kan betekenen.
Een afspraak is snel gemaakt per telefoon of e-mail.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: AKSP
Naam ondernemer: René Schuurman
Werkadres:  Zonnehorst 5, 7207 BT Zutphen
Tel.nr.: 0575-743541 / 06-51561194
E-mail: info@aksp.nl
Website: www.aksp.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *