Berdesign – Creatief designer Vorden

Creatief designer Vorden

Het liefst is Berdi Hissink bezig met iets creatiefs. Of dat nu is met muziek, een mooie lap stof achter de naaimachine, of met verf op een groot doek, ze is graag bezig met iets moois maken.

Voor allerlei diensten op het gebied van vormgeving kun je bij Berdi terecht. Van huisstijlontwerp en muurschilderingen tot lifestyle accessoires die ze maakt van tweedehands materialen.

De meeste leden van ZZP Zutphen zullen Berdi nog wel kennen, in 2013 heeft zij dit netwerk opgericht!

Berdesign: Creative works

Voor ondernemers die zich willen onderscheiden en willen opvallen bij hun doelgroep.
Van unieke huisstijl tot gave eyecatcher op de wand. Voor vormgeving kun je bij Berdesign terecht. Neem een bezoekje aan de website voor o.a. voorbeelden van ontworpen logo’s. Berdesign biedt grafische marketingdiensten met creatieve oplossingen. In plaats van een standaard visitekaartje kan ik bijvoorbeeld een mooie sticker voor je ontwerpen die goed blijft plakken bij je doelgroep.

Behiboho: Old stuff reloved

Renew, reuse, relove.
Behiboho is een merknaam van Berdesign. Onder deze naam geef ik tweedehands materialen een tweede leven. In bohemien stijl maak ik o.a. tassen en meditatiekussens. Naast restantstoffen maak ik gebruik van gebruikte materialen van goede kwaliteit zoals oude gordijnen en kleren, of de ritsen uit oude kussens. Zonde om weg te gooien en geweldig om wat nieuws mee te maken. Kijk op de website in de winkel voor de items!

Hoe het begon

“Toen ik nog op school zat was het mijn plan om een eigen café te beginnen. Na mijn horecaopleiding kwam ik er steeds meer achter dat ik vooral met de inrichting en uitstraling van het café bezig was. Het concept, de doelgroep, hoe deze te bereiken, de uitstraling doormiddel van de huisstijl, dus eigenlijk het gehele marketing gedeelte. Ik ben me wat meer gaan verdiepen in sales en marketing en ben gaan werken als accountmanager bij een uitgeverij. Ook heb ik een opleiding module sales en accountmanagement gedaan. Toen begon er een idee te borrelen voor een netwerk voor zzp’ers met daarbij een dienstenaanbod zoals huisstijl ontwerp en webdesign. Dit was ZZP Zutphen. Ik heb dit van 2013 tot 2019 met veel plezier gerund. Op ten duur miste ik de uitdaging en wilde ik iets nieuws dus heb ik het bedrijf verkocht aan Jolanda Cornegoor, de huidige eigenaresse. Ik ben weer in loondienst gaan werken, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ik ben daarom sinds begin 2023 weer voor mezelf begonnen. Onder de naam Berdesign, met daarbij de merknaam BehiBoho. Ik kan hierin fijn mijn creativiteit kwijt. En ik heb van mezelf geleerd dat ik het meest blij word als ik me creatief nuttig maak.”

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Berdesign
Naam ondernemer: Berdi Hissink
Komt uit: Vorden
Tel. nr.: 06-10013664
E-mail: berdi@berdesign.nl
Website: www.berdesign.nl

Social media:

Facebook ZutphenInstagramLinked In

 

 

 

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *