Julia van Ditshuizen – Virtual Professional Bronckhorst

Julia van Ditshuizen – Virtual Professional Bronckhorst

Julia van Ditshuizen uit Vorden – Bronckhorst is Virtual Assistant/Professional en gespecialiseerd in debiteurenbeheer en klanttevredenheid. Als ondernemer wil je genoeg geld op je rekening en tevreden klanten. Dan heb je rust in je hoofd en genoeg tijd om te besteden aan je bedrijfsgroei. Julia geeft hierin advies, optimaliseert het proces en biedt desgewenst (tijdelijke) ondersteuning.

Jouw business op orde

Overzicht – structuur – rust. Julia gaat met je aan de slag om jouw business op orde te krijgen. Inzicht in je financiën, een soepel lopend klantproces, een goedlopende marketingmachine. Zodat jij jezelf kunt vrijspelen in je bedrijf om je bezig te houden met wat jij zo belangrijk vindt.

Van Klant naar Cash

Voor mkb-ondernemers biedt Julia biedt een maatwerktraject. Van Klant Naar Cash. Met jarenlange ervaring als debiteurenbeheerder in het bedrijfsleven adviseert Julia ondernemers hoe ze Debiteurenbeheer het beste kunnen inzetten in hun bedrijf. Ze brengt het proces in kaart en geeft aan of en waar er verbeterpunten zijn. Ze implementeert indien nodig de voorgestelde verbeteringen en traint desgewenst medewerkers om een goed Debiteurenbeheer te voeren.

Wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met Julia via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Julia van Ditshuizen
Naam ondernemer: Julia van Ditshuizen
Komt uit: Vorden
Tel. nr.: 06-30313946
E-mail: hallo@juliavanditshuizen.nl
Website: www.juliavanditshuizen.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *