Voetpraktijk Bronckhorst – medisch pedicure

Voetpraktijk Bronckhorst

Inge Arendsen is zelfstandig pedicure met haar Voetpraktijk Bronckhorst. Ze behandelt voeten op medische en niet-medische gronden. Haar doelstelling is mensen probleem– en pijnloos te laten lopen. Man of vrouw, jong of oud, wandelaar of hardloper: goede voetverzorging is van groot belang. Met een pedicurebehandeling worden veel voetklachten voorkomen of verholpen.
Ieder mens wil vrij kunnen bewegen. Sporters en niet sporters en van spelende kinderen tot wandelende ouderen. De basis van het bewegen begint bij de voeten. Dat merken we pas als er zich problemen voordoen door voetklachten. Sporten doet meer pijn, ouderen ontzien zichzelf en het lichaam van kinderen past zich aan doordat ze anders te gaan bewegen met alle gevolgen van dien.

(Medisch) Pedicure Hengelo Gld

Inge is als pedicure gestart in 2015. Na allerlei omzwervingen in haar loopbaan, van horeca tot crediteurenadministratie, heeft ze in 2014 bewust de keuze gemaakt om de opleiding Pedicure te gaan doen. Dit bleek een gouden greep. Binnen een jaar zat ze helemaal vol met klanten. Ze raakte zo enthousiast over het pedicure vak, dat ze zich verder bekwaamd heeft tot Medisch Pedicure. Een Medisch Pedicure behandelt diabetische en reumatische voeten en ook risicovoeten die zijn ontstaan als gevolg van hart- en vaatziekten, ouderdom en verwaarlozing. Maar ook Spasmen en Neuropathie als gevolg van MS en Parkinson behandelt de medische pedicure. Ook is Inge professioneel opgeleid om ingewikkelde voet- en nagelproblemen aan te pakken door middel van specialistische technieken (ortheses, vilttechniek en nagelbeugels).

Voetbehandeling

In haar prachtige praktijk in een bijgebouw naast haar woning behandelt Inge de voeten van jong en oud, groot en klein. Naast de reguliere voetbehandelingen kan je ook bij haar terecht voor:

• Drukontlasting: door middel van ortheses, vilt en nagelregulatie
• Nagelcorrectie (lelijke nagel wordt schoongemaakt en door middel van gel weer mooi gemaakt)
• Schimmeldiagnostiek en behandeling
• Gellak en voetmassages

Onze voeten zijn een heel belangrijk onderdeel van ons lichaam. Inge: “Ik word vrolijk als ik mensen (blijvend) van hun pijn kan verlossen. Ik word blij als ik iets kan betekenen in het oplossen van voetklachten. Daarnaast vind ik het fantastisch als men naast klachten ook nog eens met goed verzorgende voeten de deur uitloopt.”

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Voetpraktijk Bronckhorst
Naam ondernemer: Inge Arendsen-Pelskamp
Praktijkadres: Varsselseweg 27, 7255 NN Hengelo Gld
Tel. nr.: 06-30008136
E-mail: info@voetpraktijkbronckhorst.nl
Website: www.voetpraktijkbronckhorst.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *