Styled for You – Kledingverkoop Zelhem

Styled for You – Kledingverkoop Zelhem

Styled for You, kledingparty’s Zelhem – Bronckhorst. Verkoop dameskleding tijdens een gezellig avondje uit.
Tonnie Cornegoor heeft al haar hele leven een passie voor mode. Na de opleiding Mode en Kleding heeft ze ervaring opgedaan bij verschillende modezaken, onder andere is zij 25 jaar werkzaam geweest bij Promiss. Ze heeft veel kennis van stoffen, stijlen, kleuren en pasvormen. Om haar eigen ideeën en creativiteit meer vorm te geven, is ze april 2019 gestart als zelfstandig ondernemer. Daarnaast is ze parttime werkzaam bij een schoenmodezaak.

Kledingparty’s aan huis Bronckhorst

Onder de naam Styled for You verzorgt Tonnie gezellige avonden bij gastdames thuis. Tijdens deze avonden verkoopt ze kleding en accessoires in klein groepsverband (ca. 6 tot 12 personen). Hierdoor is er voldoende tijd voor persoonlijke aandacht en wordt de klant voorzien van goed en eerlijk advies. Het belangrijkste doel is dat de klant tevreden naar huis gaat. 

Het concept verkoopparty’s is bekend, maar vrij uniek in de kledingbranche. Tonnie hanteert een casual en stijlvolle kledinglijn gericht op dames van ongeveer 35 tot 65 jaar.

Als zelfstandig ondernemer geniet ze van de vrijheid die zij heeft om zelf haar eigen kledinglijn samen te stellen. De verkoop doet ze onder het label Styled for You.

Kledingverkoop in concept-stores  

Naast kledingverkoop aan huis in Zelhem en op party’s, is haar kleding ook verkrijgbaar in twee concept-stores: Living by ME in Borculo en Living by ME in Haaksbergen. Tijdens openingstijden ben je daar van harte welkom om een mooie outfit uit te zoeken. Op de Facebook- en Instagrampagina van Styled for You word je op de hoogte gehouden van nieuwe collecties en acties.

Assortiment van Styled for You:

  • Blazers
  • Blouses
  • Broeken
  • Truien/ Vesten
  • Rokken
  • Jurken
  • Tassen
  • Sieraden

Ook een gezellige avond organiseren met fantastische kleding? Neem contact op met Tonnie en samen kijken jullie dan naar een geschikte datum!

Personal shopper

Naast kledingverkoop is Tonnie ook actief als personal shopper. In 2017 heeft ze de opleiding tot imago coach en personal shopper gevolgd. Als personal shopper ondersteunt zij de klant bij het ontwikkelen van een eigen stijl; “Wie ben ik en wat wil ik uitstralen?”. Tonnie’s doel is de klant hulp bieden om het beste en mooiste uit zichzelf te halen. 

Ben je op zoek naar een passende outfit voor bijvoorbeeld sollicitatie, zakelijke gelegenheid of een feest? Dan mag je Tonnie altijd benaderen.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Styled for You
Naam ondernemer: Tonnie Cornegoor
Komt uit: Zelhem
Tel. nr.: 06-13875015
E-mail: info@styledforyou.nl
Website: www.styledforyou.nl

Social media:

Facebook ZutphenInstagram

 

 

 

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *