Cornelissen Installatie Service – Installateur Zutphen

Installateur – cv-ketels Zutphen – Bronckhorst

Arjan Cornelissen is installateur en monteur van o.a. cv-ketels. Ook is hij gespecialiseerd in het installeren van warmtepompsystemen. Particulieren en bedrijven uit Zutphen, Bronckhorst en omgeving kunnen rekenen op Arjan’s expertise in installatiewerk.

Monteur cv-ketels Bronckhorst e.o.

Arjan is zowel installateur als monteur van o.a. cv-ketels. Ook elektriciteit en gasinstallaties kunnen worden aangelegd of onderhouden door Cornelissen Installatie Service.
Al vanaf zijn 15e levensjaar houdt Arjan zich bezig met techniek. Tot 2009 is hij werkzaam geweest in loondienst, daarna is hij voor zichzelf begonnen. Inmiddels heeft hij veel ervaring opgedaan in installatiewerk en techniek.
Hij heeft zich gespecialiseerd in cv-installaties, warmtepompen, dakwerk en zinkwerk, ventilatie en elektra. Voor het onderhoud van de cv-ketel biedt Arjan onderhoudscontracten aan.

Arjan’s kijk op zaken

Door de huidige ontwikkelingen is het op verschillende manieren mogelijk om uw huis of bedrijfspand te verwarmen. Het is al lang niet meer zo dat enkel de cv-installatie met de bijbehorende radiator voor de warmte in de vertrekken zorgt. Voor een aangename warmte binnen een ruimte is het zaak dat de warmtevoorziening afgestemd wordt op de functie van de ruimte. Doordat de techniek niet stil heeft gestaan is dit hedendaags mogelijk. Naast de welbekende cv-ketel en radiator worden er op vele vernieuwde manieren warmte opgewekt voor de verwarming van uw huis of bedrijfspand.

Voor ieder huishouden of bedrijf kan een specifiek verwarmingsplan nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Wij als ervaren specialist helpen u graag verder met een advies op maat om zo te komen tot de juiste installaties bij u thuis of op het kantoor.

De volgende werkzaamheden kan Arjan Cornelissen voor u uitvoeren:

• Aanleg gas, water, cv en elektra-installaties
• Het vervangen van cv-ketels
• Onderhoud en service van cv-toestellen en andere gasapparaten
• Loodgieterswerk
• Dakwerk en zinkwerk
• Warmte-terug-win-systemen
• Opsporen storingen en het direct verhelpen ervan  

Arjan geeft aan leden van ZZP Bronckhorst korting op een cv-ketel onderhoudscontract naar keuze.


Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Cornelissen Installatie Service
Naam ondernemer: Arjan Cornelissen
Werkplaats: Hekkehorst 4, 7207 BN  Zutphen
Tel.nr.: 0575-846728 / 06-10947866
E-mail: info@cornelisseninstallatie.nl
Website: www.cornelisseninstallatie.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *