Hoveniersbedrijf Hans uit Wichmond – tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud

Hoveniersbedrijf Wichmond

Hans Haverkamp is een betrokken allround hovenier. Van tuinontwerp tot tuinonderhoud kan hij u van dienst zijn. Hieronder valt ook bestrating.

Sinds 2009 is Hans zelfstandig hovenier in Wichmond.

“Ik ervaar veel plezier in de betrokkenheid met klanten van tuinontwerp tot tuinonderhoud. 8 jaar ben ik allround hovenier in loondienst geweest voordat ik in 2009 voor mezelf begon. Ik heb ervaring opgedaan door te werken bij verschillende bedrijven in de branche. Mijn laatste werkgever was een vijverspecialist waar ik mijn grootste passie kon vertalen in mijn werk.”

Wilt u een hovenier die passie heeft in zijn werk, die hard werkt en die zijn vak goed verstaat dan bent u bij Hans aan het juiste adres. Hij kan u van dienst zijn in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Wichmond en omgeving.
Het traject naar een prachtige nieuwe tuin begint bij het bespreken van uw gewenste tuinbeleving wat kan zijn dat u bijvoorbeeld een weelderig beplantte tuin met natuurlijke waterpartijen wilt, of juist symmetrische bestrating en een moderne vijver.
Wanneer het tuinontwerp kan worden gerealiseerd werkt hij in een goed tempo door, zodat u zo snel mogelijk van uw nieuwe tuin kunt genieten.
Omdat u jaren wilt blijven genieten van uw tuin is tuinonderhoud belangrijk. Hovenier Hans kan uw tuin onderhouden in datgene waar deze behoefte aan heeft. Dit gaat o.a. om verzorging van de verschillende soorten beplanting om plantenziekten te voorkomen of te verhelpen.

Hieronder een greep uit de diensten van Hoveniersbedrijf Hans:

  • Tuinontwerp van uw wensen en de mogelijkheden in uw tuin maken
  • (Sier)bestrating aanleggen
  • Beplanting aanleggen en verzorgen
  • Vijveraanleg
  • Begrassing
  • Grondverzet
  • Boomverzorging en plantverzorging
  • Planten en bomen verwijderen

Op de site vindt u meer informatie over de werkzaamheden. Spreekt het u ook aan, dan kunt u gerust contact opnemen om een vrijblijvende afspraak te maken.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Hoveniersbedrijf Hans
Naam ondernemer: Hans Haverkamp
Komt uit: Wichmond
Tel. nr.: 06-53423197
E-mail: info@hoveniersbedrijfhans.nl
Website: www.hoveniersbedrijfhans.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *