Hovenier Vorden – Albert van der Horst

Hovenier Vorden

Albert van der Horst is sinds 2009 zelfstandig hovenier en sinds 2020 gevestigd in Vorden onder de naam Albert Groenvoorziening. Voor tuinwerkzaamheden in tuinen van particulieren en bedrijven, tuinonderhoud en tuinaanleg.

Met aandacht voor de klant weet Albert de tuin geheel naar wens te maken en de tuin goed te onderhouden. Bij het horen van de wensen van klanten zit Albert vaak al vol ideeën en kan daarom goed meedenken. Soms zorgen kleine aanpassingen al voor een hele andere tuin.

Tuinman Bronckhorst

Naast tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud is men bij Albert Groenvoorzieningen ook aan het juiste adres als het gaat om het aanleggen van bestrating, een nieuw gazon, het snoeien en knippen van heggen en het schilderen of beitsen van tuinhuis, schuur of veranda.

Tuinonderhoud abonnementen

Voor wie echt geen omkijken wil hebben naar de tuin, kan gebruik maken van de speciale tuinonderhoud abonnementen. Deze zijn op maat en in overleg volledig naar wens in te vullen. Een standaard abonnement bestaat uit:
een voorjaarsbeurt, maandelijks onderhoud dat in grote lijnen bestaat uit snoeien en het onkruidvrij houden van de tuin, en een najaarsbeurt om de tuin winterklaar te maken.

Grafonderhoud

Ook voor wie geen mogelijkheden heeft om de laatste rustplaats van een dierbare te onderhouden, staat Albert van der Horst klaar. Vaak bestaat het uit onkruid weghalen en de steen schoonhouden. In overleg is alles mogelijk.

Schuttingen en bestrating 

Ook voor grotere klussen kan men prima bij Albert terecht. Voor de grotere klussen zoals schuttingen plaatsen, werkt hij samen met andere zzp’ers uit Bronckhorst e.o.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Albert Groenvoorziening
Naam ondernemer: Albert van der Horst
Komt uit: Vorden
Tel. nr.: 06-30606269
E-mail: info@albertgroenvoorziening.nl
Website: www.albertgroenvoorziening.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *