HB Support – Secretariële ondersteuning Achterhoek

Secretariële ondersteuning Achterhoek

U zoekt tijdelijk professionele, secretariële ondersteuning? 
Uw secretariaat behoeft meer structuur? Of u wilt het secretariaat optimaliseren?
Hiltje Begieneman is úw partner in secretariële ondersteuning met een passie voor de Nederlandse taal.

Een goed functionerend secretariaat is onontbeerlijk voor uw organisatie. Maar stelt u zich eens voor als uw directiesecretaresse of managementondersteuner voor langere tijd niet inzetbaar is? Of als de werkdruk op kantoor tijdelijk toeneemt? In dat geval doet u een beroep op HB Support. Zowel voor korte als langere periodes, zodat er voor u geen leegte valt en u uw eigen werkzaamheden op professionele wijze kunt blijven uitoefenen.

HB Support

In 2007 heeft Hiltje Begieneman haar eigen bedrijf HB Support opgericht. Hiltje beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van secretariële ondersteuning. Zo heeft ze gewerkt als (directie)secretaresse, managementassistente, officemanager, projectassistent (PMO), ambtelijk secretaris ondernemingsraad en bestuurssecretaris.

Brandcheck aldus Hiltje:

“Open, helder, eerlijk, betrouwbaar, betrokken, verbinder, positief ingesteld, natuurmens, ik zing graag, mijn werk is mijn hobby, familiemens, toegankelijk, respectvol.“

Hiltje Begieneman is lid van de Nederlandse Vereniging van Directie- en managementondersteuners (NVD). Van januari 2016 t/m  januari 2019 is Hiltje vicevoorzitter geweest van de vereniging. Daarvoor is ze tien jaar secretaris geweest in regioteam Gelderland.

Hiltje Begieneman beschikt over een uitgebreid netwerk van zelfstandige professionals. U doet daarom nooit een tevergeefs beroep op HB Support.

“Nederlandse taal is mijn passie”

Voor diverse bedrijven redigeert Hiltje teksten. Daarnaast geeft ze trainingen op secretarieel gebied: notuleren op de laptop en Nederlandse taal: de puntjes op de i (speciaal voor directie- en managementondersteuners).

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: HB Support
Naam ondernemer: Hiltje Begieneman
Komt uit: Brummen
Tel. nr.: 06-36090085
E-mail: hiltje@hbsupport.nl
Website: www.hbsupport.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *